Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Audi

Audi slaat slag met aantrekken voormalig Mercedes-man

Het toekomstige fabrieksteam van Audi begint steeds meer vorm te krijgen. Het team, dat nu nog door het leven gaat als Stake F1, maakt namelijk bekend dat ze Stefan Strahnz hebben aangetrokken. Hij wordt programmadirecteur.

Audi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Stefan Strahnz versterkt vanaf 1 oktober het managementteam van Stake F1. Hij komt over van Mercedes en zal de gloednieuwe functie van programmadirecteur invullen. In zijn rol rapporteert hij rechtstreeks aan de CEO van de Sauber Group, Andreas Seidl. Strahnz brengt meer dan twintig jaar aan ervaring in de Formule 1 met zich mee, waarin hij werkte voor Toyota, BAR, Renault, Lotus en Mercedes. Voor het laatste team werkte hij bijna dertien jaar.

Volgens Stake F1 brengt Strahnz een schat aan vaardigheden met zich mee op het gebied van operationele en organisatorische ontwikkeling en leiderschap. Seidl is als vanzelfsprekend tevreden met de nieuwe aanwinst. "Ik ben er zeker van dat hij een ongelooflijke hoeveelheid ervaring uit zijn vorige functies, waarbij hij meerdere races en kampioenschappen won, zal meebrengen om ons managementteam verder aan te vullen en te versterken. Met zijn unieke ervaring zal Stefan een cruciale rol spelen in het stimuleren van de algehele effectiviteit van het team."

Ook Strahnz is blij met zijn nieuwe werkgever, zeker met het avontuur waar het toekomstige fabrieksteam aan begint. "In mijn vorige functies heb ik een soortgelijke reis meegemaakt en ik zal al mijn lessen en energie in dit nieuwe en uitdagende programma steken om de benodigde tools, processen en cultuur te ontwikkelen voor duurzaam succes op en naast het circuit op de lange termijn. Ik kijk ernaar uit om een leidende rol te spelen in onze ambitieuze doelstellingen om kampioenschappen te winnen in de F1."

Ook interessant:

Moet Verstappen Perez nog wel als Red Bull-teamgenoot willen?

In een weekend dat weer uiterst moeizaam verliep voor Red Bull, was het toch weer Max Verstappen die de kastanjes uit het vuur haalde voor de brigade uit Milton Keynes. En Sergio Perez? Tsja...

Bekijk je de podcast liever op YouTube? Klik dan hier.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel