Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Kevin Magnussen

Breaking: Schorsing dreigt voor Magnussen

Kevin Magnussen is hoogstwaarschijnlijk tegen een schorsing voor de Grand Prix van Azerbeidzjan aangelopen. De Deen raakte Pierre Gasly in Italië en kreeg twee strafpunten op zijn licentie voor het incident. Zijn totaal is nu 12 punten, wat normaal gesproken voor een schorsing zorgt.

Magnussen Qualifying Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor Kevin Magnussen is de Grand Prix van Italië op een drama uitgedraaid. De Haas-coureur tikte Pierre Gasly aan en kreeg naast een straf van tien seconden ook twee strafpunten op zijn licentie. Zijn totaal loopt zo op naar twaalf, wat normaal gesproken resulteert in een schorsing voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Magnussen pikte begin dit seizoen veel strafpunten op en moet daar nu voor boeten. Haas kan wel nog protest aantekenen.

Normaal gesproken wordt Oliver Bearman, volgend jaar fulltime coureur voor Haas, dan de vervanger van Magnussen. De Deen moet één race toekijken en keert normaal gesproken in Singapore weer terug. Voor Bearman zou het, mits bevestigd, zijn tweede GP worden na zijn invalbeurt in Saoedi-Arabië.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel