Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Zak Brown

Brown stookt Red Bull-vuurtje verder op: "Dan gaan we meer van de onrust zien"

McLaren-CEO Zak Brown heeft de afgelopen tijd veelvuldig verbaal de aanval geopend op Red Bull. De Amerikaan kan het niet laten om het vuurtje opnieuw op te stoken.

Verstappen FP3 Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De strijd tussen Red Bull en McLaren is in alle hevigheid losgebarsten. Max Verstappen begon dominant aan het seizoen, maar krijgt de laatste tijd steeds vaker te maken met tegenstand van McLaren en Mercedes. Daar maakt McLaren-CEO Zak Brown gebruik van door wat politieke steekjes uit te delen, óók als het om de onrust bij Red Bull gaat. De Amerikaan voorspelt namelijk opnieuw problemen voor het team van Max Verstappen.

"Ik denk dat de onrust bij Red Bull meer invloed gaat hebben op de middellange tot lange termijn", vertelt Brown tegenover onder meer RacingNews365. "Deze auto is vorig jaar gebouwd toen alles goed ging. We gaan potentieel meer van de onrust en het gebrek aan stabiliteit zien in 2026, wanneer de nieuwe motor wordt geïntroduceerd en het onzeker is wat er met de coureurs gaat gebeuren. Als het team wint, houdt dat de boel bij elkaar. Ik denk dat er breuken in verschillende Red Bull-relaties gaan ontstaan als ze tegen meer uitdagingen aanlopen."

Brown verklaart ook waarom McLaren zo snel het gat naar Red Bull heeft gedicht. "Mijn mening is dat Red Bull sneller de limieten van de huidige reglementen heeft bereikt. Er komt een punt waarop de winst van een update afneemt. We moeten Red Bull credits geven dat ze dat zo snel en als eerste bereikt hebben, maar nu hebben we ze ingehaald."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Ook interessant:

Na een weekje rust dendert de Formule 1 weer door met de Grand Prix van Hongarije! De Hungaroring staat garant voor spektakel en is dit jaar extra belangrijk wegens de pikorde van de afgelopen weken. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zien een cruciale test voor Max Verstappen en Red Bull en vertellen je er alles over in een kakelverse aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever op YouTube? Klik dan hier.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel