Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Frederic Vasseur

Ferrari-teambaas komt met opmerkelijke suggestie na Verstappen-tirades

Max Verstappen heeft de afgelopen dagen voor veel gespreksstof gezorgd, onder meer vanwege zijn boordradio's. Ferrari-teambaas Frederic Vasseur doet nu een opmerkelijke suggestie om dit tegen te gaan.

Vasseur Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ze waren niet te missen, zelfs als je ze niet wilde horen: de boordradio's van Max Verstappen tijdens de GP van Hongarije. De frustratie nam alleen maar toe bij de Nederlander, onder meer door de foute beslissingen aan de pitmuur. Daardoor kwam Verstappen tot twee keer toe achter Lewis Hamilton terecht en hij kwam er maar niet voorbij. De frustratie moest er op de een of andere manier uit via de radio.

Als een coureur van Ferrari zich zo zou uiten over de radio, zou teambaas Frederic Vasseur dan een gesprek met hem aanknopen na de race? "Moet ik politiek correct reageren of niet?", zo vraagt Vasseur zich hardop af tegenover onder meer RacingNews365. "Aan het einde van de dag moeten we in gedachten houden dat we de enige sport in de wereld zijn waar de coureurs over de radio praten tijdens de race."

De Fransman vervolgt: "Ik ben er niet zeker van dat als je een microfoon bij een voetballer neerzet, dat het veel beter zal zijn. En af en toe zelfs niet bij een scheidsrechter. Ik denk dat we moeten kalmeren. Of we moeten de microfoons uitzetten, maar ik weet niet zeker of dat een stap voorwaarts is voor de show", zo oppert Vasseur een interessant idee.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x