Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari trekt het laken van de nieuwe F1-bolide

Ferrari heeft haar nieuwe strijdwagen voor het Formule 1-seizoen 2024 gepresenteerd: de SF-24. Met die auto hopen Charles Leclerc en Carlos Sainz dichterbij Red Bull te komen.

GG Nl ULB Wo AE2s96
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

De nieuwe auto van de Scuderia is anders dan de voorgaande wagens van Ferrari, met een iets andere livery, want we zien wat meer gele en witte invloeden. Dat zagen we eerder ook al bij de racepakken van coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz.

Ferrari eindigde sterk aan het einde van 2023. Leclerc pakte in drie van de laatste vier races van het seizoen een podium, terwijl hij niet startte in Brazilië met P2 als startplek. Door dat sterke eindschot kwam de Scuderia slechts drie punten tekort om op dezelfde hoogte te komen als de nummer twee in het constructeurskampioenschap, Mercedes.

Het team hoopt een volgende stap te zetten in 2024, in ieder geval met meer overwinningen. Want slechts één overwinning, zoals in 2023, kan eigenlijk niet voor de Scuderia. Met teambaas Frederic Vasseur die zijn tweede jaar in gaat, moet verdere voortuitgang worden geboekt. Continuïteit is er al jaren op het gebied van de coureurs, al is het de vraag hoe stabiel die situatie blijft nu het duidelijk is dat Carlos Sainz na 2024 weg moet gaan ten faveure van Lewis Hamilton.

Ferrari teasede er de afgelopen tijd al flink op los in aanloop naar het nieuwe Formule 1-seizoen. Nu is het dan echt duidelijk hoe de nieuwe Ferrari-bolide eruit ziet.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Singapore 2024