Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Foutje Verstappen; spin in Daytona kost hem goede klassering

De eerste ronde van Real Racers Never Quit liep voor Max Verstappen uit op een teleurstelling. De Nederlandse wereldkampioen in de Formule 1 moest in de simrace op de Road Course van Daytona genoegen nemen met een plek in het middenveld.

RRNQ
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Team Redline

Real Racers Never Quit is een serie van vier simraces waarin Team Redline, met Max Verstappen, de strijd aangaat met vele andere toppers uit de echte en simracewereld. De eerste was dinsdagavond, waarin een GT3 race werd gereden op de Road Course van Daytona. Voor max Verstappen was het een valse start van Real Racers Never Quit.

De wereldkampioen Formule 1 begon al niet zo flitsend in de kwalificatie en moest starten vanaf P10. De start van Verstappen was prima en binnen een paar rondes had hij zich opgewerkt naar P5, maar toen vergaloppeerde hij zich. Hij werd iets te gretig en reed tegen de achterkant van de wagen van William Chadwick aan, waarna hij spinde.

Verstappen werd teruggeworpen naar P11 om uiteindelijk als achtste te finishen. De zege ging toch naar Team Redline, Chris Lulham was de snelste.

Volgende week dinsdag is de volgende simrace.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel