Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Furieuze Hamilton steekt hand in eigen boezem: "Mercedes verdient beter!"

Lange tijd zag het ernaar uit dat Lewis Hamilton om poleposition zou wedijveren tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië, maar uiteindelijk moest hij het met de zesde plaats doen. Hamilton is woedend op zichzelf.

Hamilton Monza II
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton leek op weg naar een goed resultaat tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië, maar kwam uiteindelijk van een koude kermis thuis. De Brit reed de snelste tijd in Q2, waarna hij in Q3 plots niet verder kwam dan de zesde plaats. Hamilton steekt de hand in eigen boezem en is erg boos op zichzelf.

"Ik ben woedend, echt woedend", stelt Hamilton tegenover Sky Sports. "Ik had poleposition kunnen staan en op zijn minst de eerste rij kunnen bereiken. Uiteindelijk heb ik het gewoon niet aan elkaar geknoopt. Ik verloor anderhalve tiende in bocht 1 en nog een tiende in de laatste bocht. Ik kan niemand anders dan mezelf de schuld geven."

Hamilton baalt sowieso van zijn afgelopen kwalificaties. "De kwalificatie is momenteel mijn zwakke punt en ik kom er maar niet achter hoe dat komt. Ik blijf het proberen, maar de komende uren zal ik mezelf waarschijnlijk voor mijn kop slaan. Uiteindelijk moet ik vooruit. We hebben een goede raceauto en het team heeft geweldig werk geleverd. De auto voelt zoveel beter aan dan de vorige race en het team verdient beter. Misschien krijgen ze dat met Kimi Antonelli", sluit Hamilton met een glimlach en knipoog af.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel