Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2023

Haas en AlphaTauri introduceren zeer groot upgradepakket, Red Bull met lege handen

De bolides van Haas en AlphaTauri hebben voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten een ware metamorfose ondergaan. Vijf teams hebben geen updates bij zich, waaronder Red Bull.

Hulkenberg Qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Haas en AlphaTauri hadden eerder al aangekondigd een groot pakket aan updates mee te nemen. Nu blijkt dat beide teams vrijwel de gehele auto hebben aangepast. Haas, waar Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg actief zijn, heeft vooral de voorkant, sidepods en vloer van de bolide aangepakt, terwijl AlphaTauri de vloer, het chassis en achterkant heeft verbeterd. De updates zijn vooral gericht op de doorontwikkeling voor 2024.

Ook het team van Mercedes heeft, zoals eerder gecommuniceerd, een update aan de vloer doorgevoerd. De Zilverpijlen hopen zo een nieuwe stap richting de top te zetten en eerdere problemen aan te pakken. Aston Martin, dat met Mclaren strijdt om de vierde plaats in het constructeurskampioenschap, heeft zelfs vier updates meegenomen en hoopt zo het momentum weer in handen te krijgen.

Vijf teams hebben niets aan de auto veranderd en starten met dezelfde bolide aan de Grand Prix van de Verenigde Staten. Niet geheel onverwacht zijn Red Bull en Max Verstappen daar onderdeel van. Het team richtte zich al vroeg op de nieuwe RB20, die volgend jaar weer moet dienen als bolide voor een nieuwe titel. Ferrari, McLaren, Alpine en Williams zijn de andere teams. Alfa Romeo heeft een kleine update aan de vloer bij zich.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Verenigde Staten 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer teleurstellende tweede training Verstappen in Singapore