Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton lacht om opmerkelijk Mercedes-probleem: "Ik brandde weg!"

Lewis Hamilton kende een prima eerste dag in Monza, maar had wel in beide trainingen te maken met een vrij opmerkelijk probleem. De zevenvoudig wereldkampioen kan er wel om lachen.

Hamilton FP2 Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was een prima eerste dag voor Lewis Hamilton. Vanaf het begin van de eerste vrije training was de zevenvoudig wereldkampioen snel onderweg en wist hij zich bij de voorste plekken te mengen.

Hamilton kijkt zelf ook zeer positief terug op zijn eerste dag in Italië: "Het zag er goed uit. Over het algemeen is het gevoel goed. Het is natuurlijk een nieuwe laag asfalt, wat wel een uitdaging geeft met deze auto's, maar onze auto voelde vanaf het begin goed aan."

"We hebben nog wel wat werk te verzetten op bepaalde zaken, vooral in de longruns," zo vervolgt Hamilton. "Daarin moeten we zorgen dat we mee kunnen. Dat is de grootste uitdaging."

Dan dat vreemde probleem waar Hamilton mee te maken had. In beide trainingen klaagde hij meermaals over een zeer warme stoel. Een opmerkelijk probleem, waar Hamilton zelf wel om kan lachen: "Ik brandde weg in de auto! Maar ik weet niet precies hoe dat kan. Waarschijnlijk is het door een lekkage bij de radiatoren ofzo. Maar ja, het was erg warm. Alsof je in een sauna zit zonder broek aan."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel