Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

Hill verwacht wisseling van de wacht bij McLaren: "Piastri zet Norris onder druk"

McLaren-coureurs Lando Norris en Oscar Piastri zijn dit seizoen aan elkaar gewaagd. Damon Hill stelt in een interview met RacingNews365 dat Norris nog een voordeel heeft, maar dat het hem niet zou verbazen als Piastri zijn ervaren teamgenoot binnenkort gaat verslaan.

Piastri Norris Hungary podium
Interview
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Wie naar de WK-stand van de Formule 1 kijkt, ziet dat Lando Norris een voorsprong van 32 punten koestert op teamgenoot Oscar Piastri. Norris heeft regelmatig de overhand ten opzichte van Piastri, maar scoorde de laatste zeven races minder punten. Piastri pakte 114 punten, terwijl Norris op 98 bleef steken. Voormalig F1-wereldkampioen Damon Hill zou niet verbaasd zijn als Piastri Norris qua ontwikkeling voorbijstreeft, stelt hij in een interview met RacingNews365.

"Het is fascinerend om te zien", stelt Hill. "Ik denk dat Oscar Lando onder druk heeft gezet. Lando heeft bijna altijd een klein voordeel, vooral in de races, maar je moet niet vergeten dat dit pas het tweede F1-seizoen van Piastri is. Hij leert snel, dus die twee vormen een heel sterk team."

De Brit verwacht dat Piastri op den duur Norris voorbij gaat streven. "Ik denk dat niemand verslagen wil worden door zijn teamgenoot. Maar als je wordt verslagen door Oscar Piastri, is dat helemaal geen smet op je blazoen, want ik denk dat hij hoog staat aangeschreven."

Ook interessant:

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel