Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner prijst onbezongen Red Bull-helden na bizarre Verstappen-prestatie

Het was Max Verstappen die een record brak in Monza, maar Red Bull deed dat met de veertiende zege op rij ook. Het is goed om stil te staan bij al die helden achter de Red Bull-schermen die alles mogelijk maken. Dat vind ook teambaas Christian Horner.

Verstappen Monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Natuurlijk moest Max Verstappen de laatste tien races elke keer zelf de zege binnenslepen, maar het Red Bull-team, bestaande uit zo'n 1000 mensen, was natuurlijk onmisbaar tijdens zijn zegetochten. Dat weet ook Christian Horner, die de onbezongen Red Bull-helden

"Het is een enorme prestatie, van iedereen in het team, op elke afdeling. Het gaat er niet alleen om wat we zien op het circuit, maar ook wat er achter de schermen gebeurt. F1 is de grootste teamsport ter wereld en iedereen moet zijn werk goed doen. Deze zege is alleen mogelijk door iedereen in het team. Ze hebben geweldig werk geleverd", zegt hij bij Sky Sports.

Bij Viaplay doet hij er nog een schepje bovenop. "Een geweldige prestatie van het hele team. Tien zeges, daar hadden we niet van kunnen dromen. We blijven de lat hoger leggen. Weer een 1-2-finish, al 14 zeges dit jaar, een zege in Monza. Ongelooflijk! Dietrich Mateschitz heeft dit allemaal mogelijk gemaakt. Daarom spelen we de Rolling Stones na elke zege en vieren we het alsof het onze eerste is", zo verwijst hij naar de muziek in de Red Bull-garage.

Check hieronder de beelden van Viaplay.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel