Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

'Klagende' Perez geadviseerd door Mexicaanse F1-prominent: "Geef dat toe over Verstappen"

Gaan we Sergio Perez na de zomerstop beter zien presteren, nu hij de zekerheid heeft het seizoen bij Red Bull af te maken? Als hij zich houdt aan het advies van landgenoot en voormalig McLaren-teamcoördinator Jo Ramirez, dan wel.

Perez
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De situatie van Sergio Perez is algemeen bekend. Door zijn zeer tegenvallende prestaties voor de zomer nam de kritiek en druk op hem toe. Hij stond op de nominatie om vervangen te worden, maar met een duidelijk statement maakte Red Bull aan alle speculaties een einde. Perez is dit seizoen zeker van zitje, maar over 2025 werd niets gezegd. 

Jo Ramirez werkte veertig jaar in de Formule 1, onder meer jarenlang als teamcoördinator bij McLaren. Hij leeft mee met zijn landgenoot, maar geeft Perez ook het advies om alles van zich af te gooien. Voor Checo is het erg moeilijk", trapt Ramirez af in de Spaanse krant Deportivo Mundo

"Hij is geen slechte coureur, maar ik zeg tegen hem dat hij altijd moet zeggen dat de auto perfect is, want hij klaagt altijd over de auto, de temperatuur, de banden... Hij klaagt altijd over iets in plaats van te zeggen: 'Kijk, Verstappen is een fenomeen en ik kan niet bij hem in de buurt komen'." 

"Je moet niet bang zijn om dat te zeggen, want ik denk dat er maar heel weinig coureurs zijn die op het niveau van Verstappen zitten. Of misschien zijn die er überhaupt niet. Hij kan zijn rijgedrag veranderen, maar hij gaat Verstappen nooit inhalen. Maar hij moet zeggen 'ok, ik doe hier mijn best en ik was tweede in het kampioenschap'."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel