Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Charles Leclerc

Leclerc door het dolle heen na prachtige thuiszege voor Ferrari

Charles Leclerc heeft de tifosi in Monza in extase gebracht door de Grand Prix van Italië te winnen. De Monegask is zelf ook door het dolle heen.

Leclerc Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Charles Leclerc deed tijdens de Grand Prix van Italië het onmogelijke door een eenstopper te laten slagen en zo de zege binnen te slepen. De Monegask hield in de slotfase het gat met Oscar Piastri knap onder controle, om zo de eerste thuisoverwinning voor Ferrari sinds 2019 te behalen. Leclerc kan het niet geloven en doet onder luid gejuich zijn verhaal.

"Het is een ongelofelijk gevoel", vertelt Leclerc. "Ik dacht dat de eerste keer zo zou voelen en dat de tweede keer iets minder speciaal zou zijn. Maar de emoties in de laatste ronde waren precies hetzelfde als in 2019. Om de tribunes zo te zien, is ongelofelijk. Monaco en Monza zijn ieder jaar de twee races die ik wil winnen, dus het is zo speciaal! Ik wens iedereen thuis toe dat ze de huidige atmosfeer kunnen voelen."

Leclerc wil nog niet vooruitlopen op mogelijke zeges in het restant van het seizoen. "Ik weet het niet. Ons pakket werkt redelijk goed op een circuit als Monza. Ik twijfel of het zoals aan het begin van het seizoen gaat zijn, want McLaren is nog steeds de favoriet. Maar we hebben een stap gezet en Azerbeidzjan is een mooi circuit voor me geweest. Misschien kunnen we daar weer iets speciaals neerzetten."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel