Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Charles Leclerc

Leclerc geeft hoopgevende boodschap af aan tifosi in Monza

De Grand Prix van Italië in Monza is traditioneel dé thuisrace van Ferrari. Charles Leclerc zag dat de Scuderia een prima eerste dag neerzette en heeft hoopgevende woorden voor de Italiaanse fans.

Leclerc FP2 Monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Charles Leclerc kende een prima dag in Monza. De Monegask zat er qua snelheid prima bij en de updates die Ferrari heeft meegenomen naar de thuisrace lijken voorlopig te werken. Het zorgt voor een positieve Leclerc die een hoopgevende boodschap heeft voor de duizenden Italianen op de tribunes in Monza.

"Het was een behoorlijk positieve vrijdag, maar er is nog wel wat werk te doen, zoals altijd, en we kunnen er niet op vertrouwen dat een goede vrijdag een goed weekend zal opleveren", aldus Leclerc tegenover F1TV.

“Maar het is een goed begin, het gevoel is heel prettig, alles wat we in de auto hebben gestopt, lijkt te werken zoals verwacht, wat altijd goed is."

'McLaren en Mercedes sterk'

In Zandvoort was Ferrari nergens te bekennen tijdens de kwalificatie, maar tijdens de race zat er een prima snelheid n de SF-24. Nu er in Monza een grote update is geïntroduceerd, zit er volgens Leclerc nog meer in het vat: "Ja. We zijn dichterbij dan waar we in Zandvoort waren."

"Nu moeten we ons alleen nog maar concentreren op de balans, want het was een lastige dag qua balans. Qua prestaties waren we behoorlijk goed, maar qua balans kunnen we nog wel wat stappen in de goede richting zetten", zo vervolgt Leclerc, die ook meteen aanwijst waar de grootste concurrentie zit voor dit weekend.

"Maar nogmaals, ik denk dat McLaren sterk is en Mercedes ook. We hebben morgen veel concurrentie, maar we doen meer mee aan de strijd dan in Zandvoort. Dat is goed voor zaterdag en hopelijk zijn we zondag ook sterk", zo eindigt de Monegask.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel