Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan 2024

Live reacties na rommelige kwalificatie Verstappen in Bakoe

Volg Max Verstappen live tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Kan de Nederlander een gooi doen naar de poleposition op het Baku City Circuit?

Verstappen FP3 Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de derde vrije training was het weer ouderwets chaos in Bakoe. Het stratencircuit in de hoofdstad van Azerbeidzjan levert altijd spektakel op en dat was nu niet anders. Nadat eerst de auto van Esteban Ocon de geest gaf, was het een half uur voor het einde van de training Oliver Bearman die zijn Haas in de muur parkeerde.

Na de kortstondige rode vlag ontstond er een run op de snelle tijden, waarbij George Russell uiteindelijk degene was die zichzelf terugvond op P1. Max Verstappen moest het doen met P5, maar kende een prima generale richting de kwalificatie. Kan Verstappen voor het eerst in zijn carrière de poleposition veroveren in Bakoe?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Azerbeidzjan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Kwalificatie - Azerbeidzjan

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel