Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2024

Live reacties na mislopen van pole voor Verstappen in Zandvoort

Volg Max Verstappen live tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Nederland! Kan de thuisheld voor het vierde jaar op rij de poleposition pakken, of verpest een van de concurrenten het Nederlandse feestje?

Verstappen wet FP3 Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De derde vrije training werd er één die de coureurs geen antwoorden kon bieden op de vragen voorafgaand aan de kwalificatie. Door de regenachtige omstandigheden bleven de meeste coureurs lang binnen en lang leek het erop dat daar geen verandering in zou komen toen Logan Sargeant na zo'n tien minuten voor een rode vlag zorgde na een flinke crash. 

Max Verstappen had op dat moment nog geen tijd neer kunnen zetten en schitterde dus door afwezigheid. Met nog 2 minuten te gaan mochten de coureurs alsnog de baan op, al konden er niet echt representatieve rondetijden neergezet worden. Het zorgt ervoor dat iedereen met vraagtekens aan Q1 begint. 

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Zandvoort. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Kwalificatie - Nederland

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel