Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko hint op aankondiging rond Lawson

Wie wordt toch de teamgenoot van Yuki Tsunoda bij Visa Cash App RB (RB) in 2025? Helmut Marko geeft aan dat we binnenkort nieuws kunnen verwachten en hint op de aanstelling van Liam Lawson.

Lawson Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo en Liam Lawson lijken de grootste kandidaten te zijn voor het tweede zitje bij RB in 2025. Yuki Tsunoda weet zich verzekerd van een vijfde jaar bij het zusterteam van Red Bull, maar het plekje naast hem is nog niet vergeven. Het is wel duidelijk dat als Red Bull Lawson geen zitje aanbiedt voor 2025, dat hij dan om zich heen mag kijken. Die clausule loopt tot en met september. Daarbij maakt Ricciardo tot nu toe nog niet echt indruk in het huidige seizoen.

Als Helmut Marko door Viaplay wordt gevraagd naar de situatie, reageert hij daar als volgt op. "We hebben een idee, dus wacht tot Singapore. Dat is ook in september. Dan zullen we een duidelijk beeld hebben." En komt er volgende week dan een aankondiging? Daar moet Marko toch even over nadenken. "Er komt duidelijkheid over wat er gaat gebeuren", zo is de enigszins cryptische omschrijving van de Red Bull-adviseur.

Dan gaat Marko ook nog in op de situatie van Lawson binnen de Red Bull-familie. Want is het mogelijk dat hij volgend jaar rijdt? "Wacht tot na Singapore", zo is de boodschap van Marko.

Bekijk hieronder het gesprek met Helmut Marko!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel