Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko reageert op geruchten over F1-terugkeer Vettel

Ineens waren daar de geruchten over een mogelijke terugkeer van Sebastian Vettel in de Formule 1. Helmut Marko reageert er nu op.

Marko
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het zou misschien wel in dit F1-jaar passen: de aankondiging van Sebastian Vettel die terugkeert in de koningsklasse van de autosport. Helmut Marko bracht het gerucht min of meer zelf de wereld in. De Oostenrijker geeft nu aan wat er achter die speculaties zit.

"Het is geen geheim meer dat Sebastian heeft geïnformeerd naar de vacante stoeltjes bij een van de topteams. Met betrekking tot Audi had ik het echter over het positieve effect van een Duitse coureur en verwees ik ook naar Mick Schumacher. Deze naam werd echter blijkbaar vergeten in de publicatie", aldus Marko bij F1-Insider.com. Daarbij doelt de Oostenrijker op het artikel van oe24, waarbij stond dat Vettel blijkbaar zou willen terugkeren in de F1, waarbij hij aan Audi wordt gelinkt.

In een eerder gesprek met de Duitse publicatie gaf Marko ook al aan dat een zitje bij zowel Red Bull als Mercedes geen mogelijkheid was voor de viervoudig wereldkampioen. "Sebastian is al twee jaar weg. Nico Hulkenberg is ook langer weggeweest, maar hij is geen viervoudig wereldkampioen, dus hij is nog hongeriger. En om eerlijk te zijn: Sebastian naast Max in de Red Bull? Dat wilde ik hem niet aandoen."

Ook interessant:

Zonder Max Verstappen is Red Bull niet veel meer

Wat moet Verstappen wel en niet willen nu Red Bull toch serieus uitgedaagd wordt? En als de heren Coronel, Dimmers en Mosterdijk zelf de topstoeltjes in de F1 mogen verdelen, welke combinaties krijgen we dan?

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel