Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Max Verstappen werpt blik op Red Bull RB20: "Interessant"

Red Bull gaat in 2024 met Max Verstappen en de fonkelnieuwe RB20 de baan op om te jagen op de vierde coureurstitel en de derde constructeurstitel op rij. Verstappen vindt de nieuwe RB20 er 'interessant' uitzien.

Verstappen Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Heeft Max Verstappen de nieuwe Red Bull RB20 al gezien? Die vraag wordt hem voorgelegd in de podcast Talking Bull, uitgebracht door Red Bull zelf. De auto bestaat fysiek nog niet, maar het antwoord op die vraag luidt wel degelijk 'ja'.

"Ik heb niet de echte auto, maar wel tekeningen ervan gezien. De auto bestaat natuurlijk nog niet echt in de fysieke wereld, maar wat ik ervan heb gezien, ziet er mooi uit."

"De auto ziet er ook interessant uit", verklapt Verstappen, die natuurlijk niet heel veel meer prijs kan geven: "Het is niet zo dat ik hier even de blauwdrukken van die auto tevoorschijn kan en mag toveren."

De auto bestaat niet enkel als schets op papier, maar ook in de simulator raken de coureurs steeds meer vertrouwd met de nieuwe bolide van Red Bull. Gedurende het jaar heeft men steeds meer eigenschappen van die nieuwe auto naar de digitale wereld kunnen vertalen, zo legde Red Bull-simulatorcoureur Rudy van Buren eerder al uit.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel