Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

McLaren-CEO Brown zet uitspraken over Verstappen recht

McLaren-CEO Zak Brown heeft in het verleden uitspraken gedaan over zowel Red Bull als Max Verstappen, maar met name de uitspraken over laatstgenoemde wil hij naar de Verstappen-fans toe toch wel even verduidelijken.

Verstappen Norris Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zak Brown hebben we de afgelopen jaren leren kennen als iemand die geen blad voor de mond neemt. Red Bull moet het met enige regelmaat ontgelden en recent deed hij ook enkele uitspraken over Max Verstappen. Het zijn uitspraken die hij in gesprek met de Telegraaf een beetje wil rechtzetten. Of in ieder geval wat meer context mee wil geven.

"Toen ik zei dat Verstappen alleen de vorige twee wereldtitels door een dominante auto kon winnen, was dat geen aanval op zijn kwaliteiten. Maar die auto was wel écht heel goed. Als je dan ook nog Max in die auto zet, dan wordt hij onverslaanbaar. Mocht het zo zijn overgekomen dat ik bedoelde dat hij enkel en alleen door die auto kan winnen, dan is dat niet zo. Kijk naar Sergio Perez, wat toch een goede coureur is. Max is één van de allerbeste F1-coureurs ooit. Dat wil ik bij deze graag rechtzetten."

De andere opmerking die hij in herinnering roept heeft te maken met het gevecht en de touche tussen Max Verstappen en Lando Norris in de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk: "Ik vond dat Max daar te agressief was, en te oordelen aan het feit dat hij een straf kreeg, was ik daarin niet de enige."

"Maar daar bedoel ik dan niet mee te zeggen dat hij geen goede coureur is. Ik racete nog tegen zijn vader Jos. Ik heb voor zowel hem als Max ontzettend veel respect. Maar ondertussen kan ik het me goed voorstellen dat niet alle Red Bull-supporters fan zijn van Zak Brown."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel