Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Italië 2024

Meerdere coureurs op het matje geroepen na derde training in Monza

Maar liefst zes coureurs moeten zich gaan melden bij de stewards. Drie voor het vermoedelijk ophouden van Daniel Ricciardo, twee voor het niet juist volgen van de 'escape road' in bocht 4 en één voor een fout bij de proefstarts.

Ricciardo FP3 Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na afloop van de derde vrije training moeten vier coureurs zich gaan melden bij de stewards. Daniel Ricciardo, Charles Leclerc én Oscar Piastri moeten zich allemaal verantwoorden voor een opmerkelijk moment tijdens de sessie.

De Monegask en de Australiër hadden het in bocht 1 met elkaar aan de stok, waarna later Daniel Ricciardo richting het duo reed. Die wilde hun inhalen, aangezien hij in een snelle ronde zat, maar werd door beide heren in de weggezeten. Voor dat incicdent moeten alle drie de coureurs zich nu verantwoorden bij de stewards.

Lance Stroll en Sergio Perez moeten zich ook melden, maar om een ander incident. Zowel de Canadees als de Mexicaan schoten in bocht 4 van de baan, maar kwamen niet op de juiste manier terug het circuit op. In bocht 4 ligt een speciale route die je moet volgen als je buiten de baan komt, maar dit zouden beide heren niet hebben gedaan. 

De laatste naam die zich moet verantwoorden is Franco Colapinto. De debutant van Williams zou een fout hebben gemaakt bij de proefstarts aan het einde van de training. De Argentijn moet zich voor dat incident melden bij de stewards.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel