Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
MotoGP

MotoGP blijft komende jaren te zien bij Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de MotoGP ook voor de komende jaren in handen. Dat maakt het entertainmentbedrijf bekent in aanloop naar de TT van Assen.

MotoGP TT van Assen 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Liefhebbers van de MotoGP kunnen ook de komende jaren terecht bij Ziggo Sport. Aankomend weekend strijkt de koningsklasse van de motoren weer neer in Assen voor een van de belangrijkste weekenden in de MotoGP: de TT van Assen. In aanloop naar dit evenement maakt Ziggo bekend dat de komende vijf jaar de MotoGP nog te zien zal zijn bij Ziggo Sport.

In de nieuwe deal zijn ook de Moto2, Moto3, MotoE en de Rookies Cup opgenomen. Alle deze klasses zullen nog tot minimaal 2029 te zien zijn bij Ziggo Sport. Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport, is blij dat 'zijn' zender de komende jaren de koningsklasse van de motoren mag blijven uitzenden: "De belangstelling voor MotoGP in Nederland groeit enorm, mede dankzij de spectaculaire races vol inhaalacties en verschillende winnaars, en natuurlijk door het succes van Collin Veijer in de Moto3. Ziggo Sport is vastbesloten om deze sport verder te laten groeien en heel Nederland te laten meegenieten van de successen van onze nationale helden."

Ook bij Dorna Sports, de rechtenhouder van de MotoGP, zijn ze blij dat de deal rond is. Dan Rossomondo, CCO van Dorna vertelt: "Ziggo Sport heeft zich de afgelopen drie jaar bewezen als een geweldige ambassadeur voor MotoGP in Nederland. Samen blijven we de spannendste sport ter wereld in het land promoten. We zien dat dat duidelijk zijn vruchten afwerpt in 2024, nu de kijkcijfers stijgen. Met Ziggo Sport hebben we een vooruitstrevende partner met uitgebreide kennis en expertise, die topkwaliteit MotoGP-content biedt op de verschillende Ziggo Sport-platformen. We zijn zeer verheugd om onze samenwerking voort te zetten."

Ook interessant:

Verstappen bewijst dat Red Bull aan de bak moet

De Grand Prix van Spanje, zo werd gezegd, moest het nodige duidelijk maken over de onderlinge verhoudingen in de Formule 1. Dus welke conclusies kunnen getrokken worden? Het podcastpanel geeft antwoord.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel