Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Theo Pourchaire

Ontslagen McLaren-coureur rectificeert eigen interview: "Grovelijk onjuist"

Theo Pourchaire heeft op social media te verstaan gegeven dat hij na zijn ontslag volledig verkeerd is geciteerd in een interview. In dat interview trok hij fel van leer tegen McLaren, het team dat hem op straat zette.

Pourchaire
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © 2024 Gavin Baker

Op het Franse platform AUTOhebdo gaf Theo Pourchaire een interview na zijn gedwongen ontslag bij Arrow McLaren in IndyCar. Hij zou volgens de publicatie gesproken hebben van een 'walgelijke' situatie en dat hij zonder toelichting werd ontslagen in een telefoongesprek van één minuut, dat terwijl hij juist op het punt stond om af te reizen naar Laguna Seca.

Pourchaire laat een paar dagen na publicatie geen spaan heel van dat interview: "Ik heb het artikel gelezen en ben zeer teleurgesteld in de manier waarop mijn woorden en opmerkingen grovelijk onjuist zijn opgeschreven."

"Hoewel ik verrast was door het besluit van Arrow McLaren om me uit de auto te zetten, zijn we vriendschappelijk uit elkaar gegaan. Natuurlijk is het teleurstellend om niet meer voor dit team te racen, maar ze hebben alle aspecten van mijn contract gerespecteerd. Zak, Gavin, Tony en de rest van het team steunen mij in mijn wens om terug te keren in IndyCar of andere klassen."

"Er bestaat geen twijfel over de stabiliteit van McLaren ten aanzien van partners en hun financiering, dus om dat in mijn interview met AUTOhebdo op te nemen, is gewoonweg onjuist. Ik ben dankbaar voor de tijd die ik met het team heb gehad en er is geen sprake van kwaad zeer. Ik hoop dat dit het beeld van mij en het team een beetje corrigeert."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"