Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez denkt dat er meer in zat dan de derde plek: "Daar betaalden we de prijs voor"

Sergio Perez kende, op een mindere start na, een goede sprintrace in Brazilië. De Mexicaan denkt echter dat er meer in had gezeten dan de derde plaats.

Perez Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De sprintrace voor de Grand Prix van Brazilië ging op dramatische wijze van start voor Sergio Perez. De Red Bull-coureur raakte meteen zijn derde plaats kwijt aan George Russell en zag ook Lewis Hamilton voorbijvliegen in de eerste ronde. Perez richtte zich op, haalde de Mercedessen vrij snel weer in en kwam achter teamgenoot Max Verstappen en Lando Norris als derde over de streep, maar wel op ruime achterstand. De Mexicaan vertelt dat het een vrij pittige race was.

"Het was een lastige sprintrace", aldus Perez. "Ik had een slechte start en verloor een plek aan Russell. Daarna haalde Hamilton me ook nog in voor de vierde bocht, dus ik moest terugvechten en mijn banden gebruiken. Ik denk dat we daar de prijs voor betaalden richting het einde van de race. Uiteindelijk is het een goede dag, omdat ik belangrijke punten pak, maar ik denk dat we verder naar voren hadden kunnen finishen."

De gevolgen van de gevechten waren duidelijk voor Perez, die wel blij is dat hij in de WK-stand uitloopt op Hamilton. "Ik kon mijn banden niet managen en we weten dat de auto daar op dit circuit heel gevoelig voor is. Dat was jammer, maar het is belangrijk dat we zijn uitgelopen. Hopelijk kunnen we dit momentum vasthouden en zondag weer een goed resultaat neerzetten in de hoofdrace."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel