Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull staat voor cruciale Formule 1-races: "Dan zullen we het weten"

Deze week begint Red Bull aan de cruciale tweede fase van het seizoen. Na een mindere tweede deel van de eerste seizoenshelft moet het team van Max Verstappen er direct staan om de wereldtitel(s) veilig te stellen.

Verstappen Perez GP Belgium
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De komende races op onder meer Zandvoort en Monza moeten volgens Red Bull echt laten zien waartoe de RB20 in staat is. Na het seizoen te zijn begonnen met zeven overwinningen uit de eerste tien races, slaagde Red Bull er in de vier races vlak voor de zomerstop helemaal niet meer in om te winnen en scoorde het slechts één podiumplaats, met dank aan Max Verstappen.

Red Bull leidt daarentegen nog altijd het constructeurskampioenschap met 42 punten voorsprong op McLaren en Max Verstappen heeft een gat van 78 punten op Lando Norris in de strijd om de coureurstitel. In de laatste 10 weekenden liggen er nog 284 punten voor het grijpen.

De komende vier races vinden plaats op circuits die zeer verschillende aerodynamische pakketten vereisen om de prestaties te maximaliseren. Red Bulls Paul Monaghan is van mening dat de inmiddels verzamelde informatie van essentieel belang zal zijn. "We wisten hoe we onze auto moesten afstellen in België (laatste GP voor de zomerstop, red.). 

"Maar er zijn altijd wat twijfels", vertelt Monaghan aan geselecteerde media, waaronder RacingNews365. "Maar we zullen de komende races zien, als de downforce-niveaus op Zandvoort, Monza, Singapore en Azerbeidzjan veranderen, of onze auto dit tempo kan vasthouden. Dan zullen we het weten."

			© XPBimages
	© XPBimages

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Interviews RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel