Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Ricciardo verwacht ferme reactie Verstappen op plaagstoot Norris

Lando Norris gebruikte na zijn dominante overwinning in Zandvoort een veelgebruikte quote van Max Verstappen op de boordradio. Daniel Ricciardo verwacht dat Verstappen op het plaagstootje gaat reageren.

Verstappen Norris Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Lando Norris deelde in Zandvoort een tik uit aan Max Verstappen en Red Bull. De Brit haalde na een slechte start Verstappen in op het circuit en reed dominant naar de overwinning. Het verschil van 22 seconden was immens, waardoor er weer veel wordt gesproken over een titelstrijd in de beide kampioenschappen.

Het ging echter ook veel over het radiobericht van Norris na de race. De McLaren-coureur riep 'simply lovely, huh' en leek zo een plaagstootje uit te delen aan Verstappen, die de woorden vaak in de mond neemt na een sterke prestatie van hem en Red Bull. Daniel Ricciardo komt er voorafgaand aan de Grand Prix van Italië nog eens op terug en verwacht dat Verstappen gaat reageren.

"Lando was heel zelfverzekerd door 'simply lovely' te roepen", stelt Ricciardo tegenover F1TV. "Ik weet dat ze goede vrienden zijn, maar Max is ook erg competitief en zal dit niet als iets leuks opgevat hebben. We zullen zien hoe hij er dit weekend op gaat reageren."

Ricciardo steekt ook nog een lofzang op over de beide coureurs. "Het was een genoegen om de teamgenoot van Max en Lando te zijn. Ze zijn allebei heel erg getalenteerd en het zelfvertrouwen van Lando groeit naarmate hij langer in de sport actief is en meer successen boekt." 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel