Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Schumacher maakt Perez met de grond gelijk: "Het kan niet zo doorgaan"

Ralf Schumacher is geen fan van Sergio Perez. Dat heeft de Duitser al vaker laten blijken en ook na de eerste twee vrije trainingen in België begrijpt Schumacher er niets van waarom Red Bull nog altijd vast houdt aan de Mexicaan.

Perez Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez moest in beide vrije trainingen op de vrijdag in België een seconde toegeven op zijn teamgenoot Max Verstappen. In het laatste weekend voor de zomerstop moet de Mexicaan presteren om niet het risicio te lopen zijn stoeltje bij Red Bull kwijt te raken. Het begin lijkt dus niet bepaald hoopgevend.

Dat heeft ook Ralf Schumacher gezien. De 6-voudig Grand Prix-winnaar is tegenwoordig actief als analist namens Sky DE en laat daar zijn licht schijnen op de teamgenoot van Verstappen: "Het is bijna niet meer te verklaren. Maar goed, ik heb mijn mening hierover. Hoe vaak moet ik het nog zeggen?"

"Ik denk dan ook dat volgende week wordt beslist, wie er na de zomerstop nog rijdt en vooral wie niet," aldus Schumacher. "Het kan natuurlijk niet zo doorgaan. Sergio is geen slechte coureur, dat heeft hij vaak genoeg bewezen. Maar misschien is het gewoon allemaal een beetje te veel, de druk te hoog, de auto die tegen hem is. Dat kan ook wel eens gebeuren, dat hij zijn draai niet kan vinden. En soms is een verandering van omgeving dan helemaal niet slecht."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van België 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel