Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Michael Schumacher

'Twee mannen opgepakt voor afpersing familie Michael Schumacher'

De Duitse politie heeft woensdag twee mannen opgepakt die de familie van Michael Schumacher zou hebben gechanteerd. Dat meldt het Duitse Bild.

Michael Schumacher
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © xpb.cc

Groot nieuws uit Duitsland deze donderdagavond: de Duitse politie heeft woensdag twee mannen uit Wuppertal opgepakt die de familie van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zouden hebben gechanteerd. De twee mannen zouden daarmee miljoenen willen verdienen, zo meldt Bild.

De mannen worden verdacht van een poging tot afpersing. Als ze veroordeeld worden, kunnen ze een gevangenisstraf van vijf jaar tegemoet zien. "We onderzoeken een chantagezaak ten nadele van een beroemdheid en hebben in deze zaak arrestatiebevelen uitgevaardigd. Meer informatie kunnen we op dit moment niet geven", zo vertelt Wolf-Tilman Baumert, woordvoerder van het Openbaar Ministerie, tegen de Duitse krant.

Het is niet de eerste keer dat familie van de legendarische Formule 1-coureur slachtoffer is van chantage. Een toenmalig 25-jarige man kreeg in 2017 een voorwaardelijke celstraf voor een poging tot commerciële afpersing.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull zullen orde op zaken stellen in Spanje

Is Red Bull In Spanje als vanouds weer de gedoodverfde favoriet of zijn de problemen substantiëler van aard? Heeft Mercedes definitief de aansluiting gevonden? Het zijn vragen waarover de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zich buigen in onze kakelverse nieuwe Formule 1-podcast. Als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel