Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Uitgejoelde Verstappen zet Mexicaanse F1-'fans' ludiek op hun plek

Max Verstappen werd op het podium uitgejoeld door een groep aanwezige fans in de Verenigde Staten, alvorens zij de naam van Checo scandeerden tijdens het Nederlandse volkslied. Verstappen reageert ludiek.

Verstappen US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Terwijl Max Verstappen na de GP van de Verenigde Staen op de hoogste trede van het ereschavot stond, zijn pet af deed en voor de vijftigste keer in zijn Formule 1-carrière naar het Nederlandse volkslied luisterde, werd de naam van teamgenoot Checo Perez gescandeerd door een groep fans.

Diezelfde fans die het Wilhelmus verstoorden, trakteerden Verstappen kort daarvoor ook al op een fluitconcert toen hij het podium betrad. De fans, vermoedelijk Mexicaanse Perez-fans, voor wie de reis naar Texas relatief kort is, maakten echter geen indruk op de drievoudig wereldkampioen.

Verstappen kan er na afloop namelijk wel om lachen. Irriteerde het hem? "Nee", lacht hij. "Nee, uiteindelijk ben ik degene die met de beker naar huis gaat, dus prima voor mij!", zegt hij met een brede glimlach.

Volgende week kan Verstappen in het hol van de leeuw de Perez-fans opnieuw op stang jagen door in Mexico de race te winnen. Dan zal het misschien nog net wat erger zijn als de Nederlander aan het langste einde trekt. "Dan ga ik nog altijd met de beker naar huis!", sluit hij met een grijns af.

Check hieronder zijn reactie na de race, met het hierboven besproken fragment aan het einde van de video.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x