Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen duidt veelbesproken woorden vader Jos: "Dat is het probleem"

Jos Verstappen gaf aan dat Red Bull begin dit seizoen Max niet volledig geloofde qua feedback. Zijn zoon duidt die uitspraken en is een andere mening toegedaan.

Verstappen Qualifying Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen en Red Bull zijn ver teruggevallen, bleek ook wel uit de kwalificatie in Italië. De Nederlander eindigde op de zevende plaats en moest veel tijd toegeven op polesitter Lando Norris. Eerder deelde Jos Verstappen dat Red Bull aan het begin van het seizoen niet genoeg naar de feedback van Max had geluisterd. De vader van de wereldkampioen zei het volgende in de Coen en Sander show:

"Max heeft aan het begin van het seizoen al aangegeven dat de balans niet klopt. Dat is niet naar buiten gebracht, want dat probeer je binnenskamers te houden. Maar toen klaagde hij al over de balans. Alleen ze geloofden het niet echt, of ze zagen het niet terug, en nu ben je eigenlijk alweer een beetje te laat."

Verstappen is een andere mening toegedaan, legt hij uit tegenover onder meer RacingNews365. "Nee, er wordt zeker wel geluisterd. Het is alleen heel lastig om een oplossing te vinden. Ik denk dat ze wel luisteren, maar dat ze misschien nog niet helemaal weten wat ze moeten doen. Dat is het probleem."

Updates

Maar Verstappen riep eerder wel dat niet iedereen op één lijn zat. "Je moet er positief onder proberen te blijven, want het werkt ook niet om rond te gaan schreeuwen. Iedereen doet zijn best, maar op dit moment is het heel lastig. Het is niet het einde van de wereld. Ik doe mijn best, meer kan ik toch niet doen."

Verstappen blijft opvallend rustig onder de situatie en legt uit waarom een oplossing niet zo makkelijk is. "We zijn dingen aan het checken. Dat duurt gewoon langer. Ik had niet verwacht dat het na de zomerstop wel ineens goed zou gaan. We hebben tijd nodig om dingen te testen en te evalueren. Het duurt alleen iets langer dan we willen."

Zitten er wel nieuwe updates in de pijplijn? "Hopelijk komen we op een gegeven moment met iets wat de balans beter maakt. Ik ga er alleen niet te veel over zeggen."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel