Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geeft hilarisch kerstcadeau aan altijd naakte Bottas

Het is weer zo ver! De Kerstdagen komen eraan en ook in de Formule 1-paddock betekende dat cadeautjes. Alle coureurs deden mee aan Secret Santa.

Op Lewis Hamilton na deden alle Formule 1-coureurs mee aan Secret Santa in de Formule 1-paddock. Het zorgde voor hilarische beelden. Max Verstappen trok het lootje met daarop de naam van Alfa Romeo-coureur Valtteri Bottas. De Nederlander wist meteen wat hij moest kopen.

De Fin wordt de laatste jaren regelmatig gespot in zijn nakie op social media en hij bracht zelfs een naaktkalender uit voor het goede doel. Verstappen speelde daar op in door een boek te kopen getiteld 'Museum Bums: A Cheeky Look at Butts in Art'. Een boek met billen uit de kunstwereld dus, maar Verstappen had heel veel naakte Bottas-foto's met blote billen over de kunst heen geplakt en op de cover het woord 'cheeky' vervangen door zijn persoonlijke slogan 'simply lovely'.

'Have a cracking Christmas', zo luidt de inscriptie van de Red Bull-coureur, waardoor Bottas zijn lach niet in kan houden. "Goed gedaan Max, heel creatief, hartstikke bedankt! Vrolijk Kerstfeest", glundert de Fin.

Bottas kreeg niet alleen een leuk cadeau, want hij gaf aan Sainz ook een mooie, weinig verhullende zwembroek met chilipepers erop. Verstappen kreeg van de Spanjaard op zijn beurt een mini-arcade met 152 spelletjes. Andere opvallende cadeaus waren er voor Alex Albon, die van Oscar Piastri golfballen kreeg met daarop het hoofd van de Australiër. Albon gaf op zijn beurt een mooie Williams-romper aan Perez, tezamen met een Williams-knuffelbeer. Een rompertje was er ook voor Kevin Magnussen, die hij kreeg van Logan Sargeant.

De hele video van de Formule 1 is via deze link te kijken.

			© F1
	© F1
			© F1
	© F1
			© F1
	© F1

Ook interessant:

Op 13 december 2023 was het zover: de eerste livepodcast van RacingNews365 bij Racesquare in Utrecht! Het briljante seizoen van Max Verstappen, de zegedroogte van Lando Norris én prangende vragen van de fans: het kwam allemaal voorbij! Een ding is zeker: Verstappen kroonde zich tot levende legende!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel