Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geeft strijd om constructeurstitel niet op: "Dan kunnen we het omdraaien"

Waar Helmut Marko eerder al aangaf dat wat hem betreft Red Bull de constructeurstitel uit het hoofd moet zetten, ziet Max Verstappen dit toch nog wel positiever in.

Verstappen Singapore FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na de GP van Azerbeidzjan moest Red Bull voor het eerst in lange, lange tijd de leiding bij de constructeurstitel uit handen geven. McLaren, dat al een tijd een veel snellere wagen heeft dan Red Bull staat nu eerste met 476 punten. Red Bull volgt met 456 punten. Red Bull-adviseur Helmut Marko denkt dat het een kansloze missie wordt om het snellere McLaren nog van de zege te houden.

In Singapore geeft Max Verstappen aan dat hij toch nog wel kansen ziet om de constructeurstitel voor het derde jaar op rij te pakken. "Het ligt eraan hoe goed wij de komende wedstrijden gaan presteren. Als wij performance vinden in de auto, dan hebben we toch nog vertrouwen dat we dat kunnen omdraaien. Maar als dat niet het geval is... We staan er nu natuurlijk al achter", zegt Verstappen tegen de Nederlandse media waaronder RacingNews365.

Wat geeft hem dan het vertrouwen dat die stijgende lijn ook echt gepakt wordt? "Omdat we heel lang niet echt wisten wat het grote probleem was. En ik denk dat we dat nu wel snappen. Alleen nu gaat het er natuurlijk om om dat in de andere richting te ontwikkelen en goede stappen te zetten."

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Singapore 2024