Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verraste Verstappen niet blij met zijn Red Bull: "Dit had ik niet verwacht"

Max Verstappen kende een enerverende tweede vrije training, ook al reed hij relatief weinig. Rode vlaggen vormden extra hindernissen in een sessie waarin Verstappen rond sprong 'als een kangoeroe'.

Verstappen Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen had al minder tijd in de auto dan normaal op de vrijdag van de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi, aangezien hij in VT1 de auto moest afstaan aan een vrijdagrookie. Heel veel minuten om verloren tijd goed te maken krijgt hij vervolgens niet, aangezien twee rode vlaggen maken dat meer dan de helft van de sessie zonder actie op de baan verstrijkt.

In de minuten waarin het licht wel op groen stond, gaat het Verstappen ook niet voor de wind. Hij voelt zich opgehouden in de pitstraat en op het circuit gaat hij naar eigen zeggen springend als een kangoeroe in de rondte. Het resultaat? P3.

En daar is Verstappen niet tevreden mee: "Ik heb niet veel geleerd vandaag en de auto was niet erg goed. We kampten met onderstuur en de auto sprong veel weg", zo laat hij in een reactie op zijn eigen website weten. "Ik had niet verwacht er zo ver vanaf te zitten."

In de pitstraat had hij het nog aan de stok met onder andere de Mercedes-coureurs. Hij wilde snel de baan op, maar anderen zochten vrije ruimte (zie video hieronder): "Ze moeten aan de kant gaan. Ik wil gewoon naar buiten, omdat de tijd al beperkt is. Maar zij blijven in het midden rijden om mij af te snijden als ik aan ze voorbij ga", moppert Verstappen.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"