Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maakt debuut op groot autosportfestival

Max Verstappen is volgende maand voor het eerst aanwezig bij het Goodwood Festival of Speed. De Nederlander is onderdeel van een grote Red Bull-delegatie.

Verstappen Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen is op zondag 14 juli voor het eerst te bewonderen op het Goodwood Festival of Speed. De 26-jarige Red Bull-coureur reist samen met Sergio Perez, David Coulthard, Christian Klien, Christian Horner, Daniel Ricciardo en Mark Webber af naar Groot-Brittannië om in een Formule 1-auto een demo af te werken. Verstappen gaat dat doen in de RB16B waar hij zijn eerste wereldtitel mee greep in 2021.

Charles Gordon-Lennox, de hertog van Richmond én oprichter van het festival, reageert verheugd op de komst van Verstappen. "In de 31-jarige geschiedenis van het evenement is dit de eerste keer dat het Festival of Speed een Formule 1-team op deze schaal mag verwelkomen. Het is fantastisch om de huidige coureurs, de regerend wereldkampioen, de CEO, de teambaas en zoveel iconen van het team erbij te hebben. Goodwood's motorsportevenementen zijn altijd trots geweest op de toegang die ze fans bieden en ik ben verheugd dat Red Bull Racing onze ambitie heeft waargemaakt door zo'n illustere en uitmuntende groep coureurs en auto's samen te brengen."

Op vrijdag 12 juli rijdt ook de RB17-hypercar, ontworpen door Adrian Newey, rond op het festival. Naast Red Bull zijn ook Ferrari, Mercedes, McLaren, Alpine en Williams aanwezig. Van Williams is bekend dat Alex Albon, Logan Sargeant en James Vowles present zullen zijn.

Ook interessant:

Verstappen bewijst dat Red Bull aan de bak moet

De Grand Prix van Spanje, zo werd gezegd, moest het nodige duidelijk maken over de onderlinge verhoudingen in de Formule 1. Dus welke conclusies kunnen getrokken worden? Het podcastpanel geeft antwoord.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer teleurstellende tweede training Verstappen in Singapore