Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen over radiotirades richting Lambiase: "Iedereen overdrijft dat ook"

Max Verstappen staat als drievoudig wereldkampioen eigenlijk altijd in de schijnwerpers. Afgelopen week in aanloop naar de Grand Prix van België was dat nog even wat meer dan normaal, gezien zijn tirades op de boordradio tijdens de race in Hongarije. Volgens de Nederlander zelf was de ophef totaal niet nodig.

Vertappen GP Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voorafgaand aan de Grand Prix van België ging het vrijwel alleen maar over de tirades van Verstappen in de voorgaande race in Hongarije. Op de Hungaroring reageerde de Nederlander meerdere keren ontzettend fel richting zijn team en dan met name zijn race-engineer, Gianpiero Lambiase.

In gesprek met onder andere RacingNews365 verklaart Verstappen dan ook dat de zomerstop op een goed moment komt voor Red Bull: "Ik denk dat het iedereen goed doet dat het nu even pauze is. Ik ben er niet klaar mee, maar ik denk wel het ons goed uitkomt om alles te kunnen analyseren."

De Nederlander wil toch nog wel even terugkomen op de discussie die is ontstaan na de gebeurtenissen in Hongarije. Volgens de Nederlander was dat allemaal erg overtrokken: "Iedereen overdrijft dat ook. Het is best wel makkelijk voor ons om dat allemaal op te lossen. Dat is geen probleem. Ik denk dat iedereen wel eens een meningsverschil heeft in een relatie of met medewerkers.

"Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat we het erover hebben gehad en wat we er allemaal van vonden. Ook hoe het seizoen gaat. Ik ga natuurlijk niet zeggen dat we verkeerde afslagen hebben gepakt, maar we gaan alles bekijken en analyseren wat het allemaal heeft uitgemaakt en opgeleverd", aldus Verstappen.

Ook interessant:

Verstappen is alle Red Bull-basiselementen voor succes kwijt

Perez, Red Bull, Mercedes... wat moet je daar nou van zeggen? Niks, want dan doen de heren Dimmers, Coronel en Mosterdijk voor je! Jij hoeft alleen maar achterover te leunen met deze kakelverse nieuwe F1-podcast.

Bekijk je de nieuwe podcast op Youtube, dan kan hier!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel