Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op mogelijk F1-ontslag Ricciardo

De Grand Prix van Singapore wordt mogelijk de laatste race van Daniel Ricciardo in de Formule 1. Max Verstappen reageert op het mogelijk ontslag van de Australiër.

Verstappen Ricciardo Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1-race op het Marina Bay Street Circuit in Singapore zou zomaar eens de laatste kunnen zijn voor Daniel Ricciardo, als we de geruchten mogen geloven. Liam Lawson zou per direct de vervanger worden van de Australiër. Max Verstappen was vanaf de GP van Spanje in 2016 tot en met het einde van 2018 teamgenoot van Ricciardo. Hoe kijkt hij naar een mogelijke exit van zijn vriend?

"Daniel is een geweldige kerel.  Ik denk dat hij zichzelf heeft bewezen als een geweldige Formule 1-coureur. Bovendien is hij een vriend van me. Ik denk dat het in het algemeen nooit leuk is om in zo'n positie te verkeren, maar aan de andere kant denk ik niet dat hij medelijden met zichzelf hoeft te hebben. Soms lopen de dingen misschien niet zoals je wil in bepaalde fases van je carrière. Maar je hebt nog steeds veel meer bereikt dan iemand ooit van zou kunnen dromen in zijn leven", zo stelt Verstappen in gesprek met onder meer RacingNews365.

"Zelfs als dit, laten we zeggen, de laatste race is, kun je nog steeds terugkijken op iets geweldigs dat niet veel mensen kunnen bereiken. En dan kun je iets anders doen, misschien ook in het leven. Er zijn nog veel meer raceseries, maar misschien kan hij ook chillen op de boerderij en zo een hoop plezier hebben. Hij is dus een geweldige kerel en voor mij maakt het niet echt uit of je het verdient om hier te zijn of niet. Veel mensen verdienen het om hier te zijn, terwijl sommigen het niet verdienen. Zo is het leven, zoals het ook in allerlei andere sproten gaat."

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel