Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen sluit dubbelprogramma tijdens GP Hongarije niet uit

Gaat Max Verstappen een extreem druk raceweekend tegemoet? Het kan zomaar, want hij overweegt serieus om naast de Formule 1 Grand Prix van Hongarije ook de 24 uur van Spa-Francorchamps te rijden. Weliswaar virtueel, maar toch.

Team Redline 24 Spa livery
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Team Redline

Komend weekend staat niet alleen de Formule 1 Grand Prix van Hongarije op het programma, maar ook de virtuele 24 uur van Spa Francorchamps. Team Redline neemt deel aan de race die met het platform iRacing verreden zal worden. Max Verstappen ook? Het zou zomaar kunnen.

Tijdens de persconferentie op donderdag geeft hij tegenover onder andere RacingNews365 aan dat hij er nog niet uit is of hij mee gaat doen of niet: "Ik heb wel al gereden (ter voorbereiding, red.), maar een besluit heb ik nog niet genomen. Het hangt een beetje af van hoeveel tijd ik heb. Het is natuurlijk een druk weekend hier in Boedapest."

Gevraagd of hij zijn simulator bij heeft, antwoordt hij bevestigend: "Ik heb hem bij me ja, gewoon voor het geval dat." Mocht hij gaan rijden dan is de kans groot dat hij dat doet met een Ferrari 296 GT3 in de GT3-klasse, voor de gelegenheid voorzien van een speciale zilveren livery (zie afbeelding boven artikel).

Van Team Redline weten we dat er voor Max Verstappen als ultiem uithangbord voor dat team altijd een plekje beschikbaar is. Maar niet alleen dat, hij vertolkt ook een kartrekkersrol binnen de formatie op het vlak van begeleiding en motivatie van zijn teamgenoten.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel