Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Niet Red Bull, maar Verstappen regelde bodyguards voor GP Mexico

Voor het Grand Prix-weekend in Mexico werd bekend dat Max Verstappen voor de zekerheid extra wordt beschermd door bodyguards. Nu blijkt dat de Nederlander die zelf heeft geregeld.

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het houdt de gemoederen al eventjes bezig in de paddock voor de Grand Prix van Mexico: de bodyguards van Max Verstappen. De drievoudig wereldkampioen wordt dit weekend beter beveiligd om incidenten te voorkomen.

Na afloop van de Grand Prix van de Verenigde Staten werd Verstappen al uitgefloten door de Mexicaanse fans, die vooral achter zijn teamgenoot Sergio Perez staan. Bij Viaplay vertelt Verstappen nu dat hij zelf om de bodyguards heeft gevraagd, niet het team van Red Bull.

"Ik heb zelf de bodyguards geregeld", aldus Verstappen. "Dat gaat niet via het team en gebeurt wel vaker. Het is nu wel de eerste keer in Mexico, maar daar hoeven we verder niet zoveel tijd aan te besteden. Aan het einde van 2022 waren er misschien een paar mensen een beetje boos (rond een incident met Perez in Brazilië red.). Voor de rest is het een normale procedure en hoort het erbij in bepaalde landen."

De 26-jarige Nederlander is wel blij met hoe hij in Mexico werd ontvangen. "Ik ben prima verwelkomd hier. Op zich valt het dus allemaal mee, maar het is om wat zekerheid in te bouwen. Het heeft wel wat te maken met online bedreigingen."

Bekijk de volledige video hieronder!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Mexico 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer teleurstellende tweede training Verstappen in Singapore