Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Winnende Verstappen voegt illustere 24 uursrace toe aan palmares

Max Verstappen heeft samen met teamgenoten Ole Steinbraten en Gianni Vecchio de iRacing 24 uur van Daytona op zijn naam geschreven. De Team Redline-coureur bracht de Mercedes AMG in leidende positie over de streep.

iRacing 24 hours Daytona
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © VCO Esports

Gestart als negende, gefinisht als eerste. Na een soeverein begin greep de #69 Team Redline-formatie de nacht aan om een gooi te doen naar de leiding in de race. Max Verstappen nam veel nachtelijke uren voor zijn rekening, overleefde een hachelijk momentje met een teamgenoot, maar bij het krieken van de dag stond er P1 achter zijn naam en die van zijn teamgenoten Ole Steinbraten en Gianni Vecchio.

De leiding zou het drietal niet meer afstaan. Voor de laatste stint nam Verstappen zelf nog één keer het stuur van de Mercedes AMG over en uiteindelijk pakte men een ronde voorsprong de zege in de GTD-klasse.

Het succes voor Team Redline was een dubbelsucces, want de zusterauto met #70 kwam als derde over de eindstreep in diezelfde klasse. Al knipperend met de koplampen kwamen ze zij aan zij over de streep. In de GTP-klasse vielen de BMW Hypercars van Team Redline buiten het podium. De zege ging aldaar naar het Esports-team van Williams.

Max Verstappen komt als snel weer virtueel in actie. Dinsdagavond staat zowel de tweede als derde ronde van de door Team Redline opgezette Real Racers Never Quit-competitie op het programma. Vanaf 18:00 uur wordt er eerst met Formule 3-bolides geracet op Silverstone, om diezelfde avond nog in Formule 4-bolides te stappen op het circuit van Mugello.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel