Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
24 uur van Daytona

Zo kijk je de 24 uur van Daytona live op tv

Het IMSA-kampioenschap gaat weer van start! En zoals we gewend zijn begint het seizoen met de 24 uur van Daytona. Lees hieronder waar je de langeafstandsrace live kunt volgen.

Op 27 en 28 januari vindt de 24 uur van Daytona plaats, ook wel bekend als de 'Rolex 24 at Daytona'. De langeafstandsrace wordt zoals gewoonlijk georganiseerd op de Daytona International Speedway in Florida, Verenigde Staten.

De race markeert de opening van het IMSA WeatherTech Sportscar-seizoen, en dit weekend verschijnen er ook een aantal Nederlanders bij de start, zo zal onder andere tweevoudig winnaar Renger van der Zande wederom in de Cadillac plaatsnemen in de Grand Touring Prototype (GTP)-categorie. Ook Tijmen van der Helm (GTP), Nicky Catsburg (GT-pro), Larry ten Voorde (GT) en Indy Dontje (GTD) rijden mee.

Waar kijk je de 24 uur van Daytona?

De langeafstandsrace gaat om zaterdag 27 januari om 19:40 uur Nederlandse tijd van start (13:40 uur lokaal). Op zondag 28 januari zal 24 uur later de finishvlag vallen.

De race is live te volgen op het kanaal Ziggo Sport Racing en zal om 00:10 uur ook te zien zijn op kanaal 14 (Ziggo). De wedstrijd is via het internet ook te volgen via een stream op IMSA.tv.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

In dit artikel

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"