Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Dakar

Zo volg je de Dakar Rally 2024 op tv

De Dakar Rally 2024 staat op het punt van beginnen. Maar waar kijk je deze epische rally precies op televisie? We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Dakar live op TV

Vrijdag 5 januari 2024 is de eerste dag van Dakar Rally 2024, een iconische rally door Saoedi-Arabië. Het veertiendaagse evenement gaat vrijdag van start met een korte proloog. De uitslag van de proloog bepaalt de volgorde voor de eerste etappe van 6 januari.

Hieronder zie je waar je de Dakar Rally 2024 kunt volgen.

RTL7

Zoals elk jaar doet RTL7 verslag van de zwaarste rally ter wereld. Gedurende de iets meer dan twee weken durende Dakar Rally kan je elke dag op verschillende momenten bij de zender terecht.

De eerste uitzending van de woestijnrally begint vrijdag 5 januari om 19:25 uur op RTL7. De dagen erna beginnen de uitzendingen om 17:00 uur, 19:00 uur en 22:15 uur, met rond 23:10 uur een special van RTL GP: Dakar 2024 Best shots of the day. De eerste en laatste uitzending de dag zijn herhalingen. De nieuwe uitzending is die van 19:00 uur.

Eurosport

Ook Eurosport doet uitgebreid verslag van de Dakar Rally. Deze uitzending begint vrijdag 5 januari om 23:30 uur en de etappes zullen de dagen erna op hetzelfde tijdstip te volgen zijn. In de vroege ochtenden om 07:30 uur zal de herhaling van de dag ervoor uitgezonden worden.

Red Bull TV

Ook online kan je elke dag samenvattingen kijken. Red Bull TV zal de laatste updates en samenvattingen plaatsen. Ook kun je de samenvattingen van oudere etappes terugkijken.

RacingNews365

Natuurlijk volg je de Dakar Rally ook op RacingNews365, waar we je op de hoogte houden met dagelijkse updates en de spectaculairste video's. Uiteraard zullen we ook regelmatig schakelen met onze vrienden van de show, Tim & Tom Coronel.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Dakar Rally 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"