Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Belangrijke rechterhand Hamilton keert terug aan zijn zijde

Na twee jaar afwezigheid zal een belangrijke rechterhand van Lewis Hamilton weer terugkeren op het strijdtoneel.

Hamilton Cullen Hynes 2016
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Het gaat om Marc Hynes, zo meldt The Telegraph, de man die van 2016 tot en met 2021 al een belangrijke pion was voor Lewis Hamilton en zijn werk naast de baan. Aan het einde van het jaar waarin Max Verstappen zijn eerste wereldtitel won, gingen de twee uit elkaar, maar van onderlinge problemen was volgens hen geen sprake. Hynes ging op zoek naar een andere uitdaging en de twee bleven goede vrienden.

Ruim twee jaar later keert hij weer terug. Hynes, een voormalig coureur en de Britse F3-kampioen van 1999, kent Hamilton al sinds hij nog in de juniorcategorieën racete. Na zijn vertrek in 2021 ging Hamilton samenwerken met de Canadese Penni Thow en haar bedrijf Copper. Samen lanceerden ze onder meer twee projecten op Apple TV, een nieuwe non-alcoholische tequila genaamd Almave en werkten ze mee aan de F1-film met Brad Pitt.

Eind 2023 liep het contract tussen de twee partijen af. De samenwerking gaat in een andere, kleinere vorm verder en het gat dat daardoor is komen te ontstaan zal door Hynes worden opgevuld. Hij gaat zich richten op alle racegerelateerde zaken, zo meldt het Britse medium. "Marc gaat Lewis steunen in zijn ambitie om weer terug te keren aan de absolute F1-top."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel