Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

'F1 kondigt snel deze nieuwe Grand Prix aan'

Het lijkt erop dat de Formule 1 zeer binnenkort een nieuwe toevoeging aan de racekalender bekend gaat maken. Het betreft een race waar al enige tijd over gesproken wordt.

Miami 2023 start
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Er wordt al enige tijd gesproken over een Formule 1 Grand Prix in Madrid en volgens het Spaanse Okdiario is een officiële aankondiging aanstaande. De publicatie houdt er rekening mee dat er deze week een persbericht wordt uitgestuurd.

Het zou gaan om een race op een stratencircuit dat (deels) wordt aangelegd op een groot expositieterrein, dat bovendien zeer goed bereikbaar zou zijn met bijvoorbeeld het openbaar vervoer, iets waar de F1 tegenwoordig zeer veel waarde aan hecht en iets wat bijvoorbeeld anders is dan in Barcelona. Het circuit in Madrid zou ook deels overdekt worden.

De eerste editie zou in 2026 verreden worden, dat terwijl het circuit van Barcelona tot en met 2026 een contract heeft met de Formule 1. De publicatie gaat er dan ook vanuit dat we dat jaar twee Formule 1 Grands Prix op Spaanse bodem zien, maar andere partijen achter dat juist weer minder aannemelijk.

Een steeds verder uitdijende Formule 1-kalender roept anno nu altijd vragen op. Want wordt de kalender nog (over)voller, of valt een andere Grand Prix ten prooi aan de nieuwe toevoeging?

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel