Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen wijst naar Horner, maar zonder vertrouwen: "Dat zou mij verbazen"

Jos Verstappen was na de Formule 1 Grand Prix van Nederland niet blij, zo moge duidelijk zijn. Hij wijst één man aan die het tij moet zien te keren, maar hij heeft er weinig vertrouwen in.

Verstappen race Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Jos Verstappen drong er na de tweede plaats voor Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van Nederland bij Red Bull op aan vooral eens in de spiegel te kijken. Hij liet zijn onvrede echter ook blijken in gesprek met het Duitse Bild, waarbij hij naar één man in het bijzonder wees.

"Je moet je afvragen of het misschien niet al te laat is om eens goed in de spiegel te kijken. De goede mensen verlaten het team immers al. Ik ben zeer ontevreden met wat er gaande is", aldus Jos Verstappen. De voormalig F1-coureur van onder andere Benetton en Minardi wijst vervolgens naar niemand minder dan Christian Horner.

"Dit kan je niet meer sugarcoaten. De situatie is ernstig. Max zal niet blij zijn met hoe de auto nu is. Het is nu aan Horner om het team weer op de rit te krijgen", aldus Verstappen, die daar desgevraagd aan toevoegt er weinig vertrouwen in te hebben dat dat ook daadwerkelijk lukt.

"Dat zou me verbazen, dus op dit moment moet ik die vraag met 'nee' beantwoorden. Er moet heel veel veranderen. De hele mentaliteit moet anders."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel