Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen zeer kritisch op Red Bull: "Moeten eens in de spiegel kijken"

Lando Norris zette Max Verstappen op een enorme achterstand tijdens de Grand Prix van Nederland. Vader Jos is na afloop zeer kritisch op Red Bull.

Jos Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor Max Verstappen en Red Bull werd het geen fijne Grand Prix van Nederland. De wereldkampioen nam bij de start de leiding over van Lando Norris, maar kon verder het tempo totaal niet volgen. Verstappen gleed alle kanten op en eindigde met een achterstand van 22,8 seconden op de tweede plaats. En dat resultaat valt niet in goede aarde bij Jos Verstappen, die zeer kritisch is op Red Bull.

"Misschien moet ik het niet zeggen, maar ik doe het toch...", stelt Jos tegenover De Telegraaf. "Het feit dat je terug moet naar de auto van begin dit jaar, zegt genoeg. Ze hebben het hier op dit moment gewoon niet goed voor elkaar. Ik denk dat ze maar eens goed in de spiegel moeten kijken."

Kamp Verstappen ziet de wereldtitel in het geding komen, valt op te maken uit de woorden van vader Verstappen. "Max wist dat dit eraan zat te komen. Hij had gewoon geen kans. Op deze manier wordt het echt heel lastig de rest van het jaar. Max doet er alles aan, maar heeft het materiaal niet om het af te maken. Het was al uitzonderlijk dat hij zich als tweede kwalificeerde..."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel