Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Las Vegas 2023

Las Vegas pakt uit voor Grand Prix: ook kerbstones in lokale sfeer

Over anderhalve week staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma. De Formule 1-auto's passeren onder andere de legendarische 'Strip', dus de glitter en glamour wordt uit de kast gehaald. Zelfs de kerbstones passen bij het karakter van de stad.

Las Vegas kerbstones
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ryan Champion

Las Vegas staat bekend als dé entertainmentstad van de Verenigde Staten (en de wereld). De organisatie pakt flink uit om de eerste Formule 1 Grand Prix sinds 1982 een feestje te laten zijn en ook de coureurs en teams doen een duit in het zakje. Zo maakt Max Verstappen gebruik van een speciale helm en beschikt Ferrari over een unieke kleurstelling. Er zijn echter nog meer details waar te nemen.

De voorbereiding op het GP-weekend is inmiddels al in volle gang en op social media verschijnen beelden van het circuit, waar de kerbstones in een ludiek jasje zijn gestoken. Er wordt namelijk met vormpjes verwezen naar de bekende casino's op de Strip. De klaveren, schoppen en ruiten vliegen de coureurs om de oren. Daardoor gaat de award voor de beste kerbs van het jaar naar Las Vegas...

Ook interessant:

In chaos zie je hoe goed Max Verstappen écht is

Hij was misschien wel de enige constante coureur, die met twee overwinningen naar huis ging. Juist als de chaos op z'n grootst is, weet je van één iemand dat hij sowieso het hoofd cool houdt: Max Verstappen.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"