Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag Red Bull-teambaas Horner

Meerdere bronnen bevestigen dat er een onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag door Red Bull-teambaas Christian Horner wordt ingesteld.

F1-insider en De Telegraaf melden dat er een onderzoek naar Christian Horner wordt ingesteld, nadat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Dit zou zich richten op één persoon in het bijzonder. Naar verluidt neemt de CEO van Red Bull, Oliver Mintzlaff, de zaak hoog op.

Red Bull laat in een reactie het volgende weten: "Nadat we op de hoogte zijn gesteld van de aantijgingen, zijn we een onafhankelijk onderzoek gestart. Het onderzoek, dat al loopt, wordt uitgevoerd door een externe, gespecialiseerde advocaat."

"Het bedrijf (Red Bull, red.) neemt dit zeer hoog op en het onderzoek wordt zo snel mogelijk voltooid. Tot die tijd zou het ongepast zijn verder op deze zaak in te gaan."

Christian Horner zelf ontkent de aantijgingen stellig. "Ik ontken deze beweringen volledig", zo laat hij optekenen in De Telegraaf.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel