Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull neemt zekere voor het onzekere: bodyguards voor Verstappen

Nee, Max Verstappen maakt zich niet zo'n zorgen. Maar toch neemt Red Bull maatregelen om de veiligheid van de Nederlandse wereldkampioen te waarborgen in Mexico.

XPB 1181105 Hi Res 1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was een opvallend moment tijdens de huldigingsceremonie van de GP van de Verenigde Staten. Terwijl Max Verstappen zijn trofee in ontvangst nam na zijn zege, klonk er vanuit het publiek flink wat boegeroep. Vermoedelijk van Mexicaanse fans van Verstappens teamgenoot Sergio Perez. Teambaas Christian Horner deed er na de race luchtig over: "Ik verwacht niet dat Max het allerhartelijkste ontvangst zal krijgen in Mexico", zei hij tegen onder meer RacingNews365.

Ook gaf hij aan dat, mocht het zover komen dat Mexicaanse fans Verstappen gaan uitjouwen, het weinig effect zal hebben op de Nederlander. Desondanks komt Red Bull nu toch met een ingrijpende maatregel om de veiligheid van Verstappen te waarborgen rondom de GP van Mexico. Verstappen zal gedurende het raceweekend vergezeld worden door twee bodyguards. "Max wil dat eigenlijk niet en is ontspannen. Maar wij hebben de verantwoordelijkheid voor hem. Daarom willen we het gewoon veilig spelen", meldde Red Bull-adviseur Helmut Marko aan F1-Insider.

Eerder deze week riep Sergio Perez zelf al de Mexicaanse fans op om te juichen voor het hele team van Red Bull en niet alleen voor hem. In het verleden heeft de vader van Sergio Perez al vaker geroepen dat Verstappen in het team van Red Bull bevoordeeld wordt ten opzichte van zijn zoon. Ook vorig jaar werd Verstappen in Mexico al begeleid door enkele bodyguards.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Mexico 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel