Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo verwacht snelle Red Bull-coureurskeuze

Er zijn nog maar een paar plekjes over op de F1-grid voor 2025 en Visa Cash App RB (RB) is een van de teams die nog een zitje over heeft. RB-coureur Daniel Ricciardo verwacht snel duidelijkheid.

Ricciardo Qualifying Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen ligt voor de langere termijn vast bij Red Bull Racing, terwijl ook Yuki Tsunoda weet dat hij in 2025 bij de Red Bull-familie rijdt. Sergio Perez heeft een verbintenis tot en met 2026, maar zijn toekomst binnen de Oostenrijkse renstal is lang niet zeker na afloop van dit jaar. Wat nog niet duidelijk is, is wie de vierde coureur binnen de Red Bull-familie wordt in 2025.

Liam Lawson lijkt in ieder geval zeker van zijn plekje, als we de woorden van Red Bull-adviseur Helmut Marko moeten geloven. Dan lijkt de toekomst van Daniel Ricciardo aan een zijden draadje te hangen. Hij gaat zelf in op zijn toekomst in gesprek met F1TV.

"Er is op dit moment niets om te delen, er is geen nieuws. Uiteraard is het mijn bedoeling om in deze sport te blijven, maar de tijd zal het leren. Er staat niets vast voor volgend jaar, waarover ik open kan zijn. Sommige dingen zouden in de nabije toekomst bevestigd moeten worden." 

Ricciardo vervolgt: "Ik denk niet dat iemand hoeft te wachten tot oktober of november. Ik denk dat het eerder zal gebeuren. Maar voor mij is het nu gewoon zo: ik moet me concentreren op wat ik moet doen achter het stuur. Dat zal mijn kansen zo goed als mogelijk maken, als ik kan presteren."

Denk jij dat Daniel Ricciardo nog een toekomst heeft in de F1? Laat het hieronder weten in onze poll!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x