Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko doorbreekt positiviteit Red Bull: "Dit is alarmerend"

Na de Grand Prix van Singapore klonken er positieve geluiden vanuit Red Bull. Helmut Marko was echter nergens te bekennen, maar doorbreekt nu die positiviteit. Volgens de Oostenrijker is de snelheid van McLaren alarmerend voor Red Bull.

Marko Verstappen Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na afloop van de Grand Prix van Singapore was het toch wel een beetje feest bij Red Bull. Die gevreesde GP in Zuidoost-Azië draaide toch niet helemaal uit op een teleurstelling, dankzij de tweede plaats van Max Verstappen. Er was echter één kopstuk wat na de race nergens te bekennen was: Helmut Marko.

De Oostenrijker was meteen na de race spoorloos verdwenen, maar kan dat verklaren in gesprek met OE24: "Ik ben onmiddellijk vertrokken, zodat ik mijn vlucht naar huis kon halen." Vanaf het vliegveld vertelt Marko over de race van Red Bull, waarbij hij vooral enorm is geschrokken van het tempo van McLaren: "Het is waanzinnig hoe hij (Lando Norris in de McLaren, red.) wegreed."

De adviseur van het team van Verstappen gaat dan ook niet mee in de positiviteit van het team: "Onze achterstand is alarmerend. We hebben dringend performance nodig. Godzijdank hebben we nu vier weken om eraan te werken. Dan zit er het één en ander aan te komen."

Praat mee!

Viaplay
x